RESSENYA: ELS JOCS DE LA FAM

by - 19:32:00



Títol: Els jocs de la fam
Autora: Suzanne Collins
Idioma Original: Anglès
Editorial: Molino
Any: 2006
Sinopsi: En una versió fosca d'un futur pròxim, dotze nois i dotze noies es veuren obligats a participar en un reality show anomenat "els Jocs de la fam". Només hi ha una norma, matar o morir.
Quan la Katniss Everdeen, una jove de setze anys, es presenta voluntaria per entrar als jocs, ho entén com una condemna a mort, però la Katniss ha vist la mort de molt a prop i la supervivència forma part de la seva naturalesa. 





Recordo amb molta tendresa aquest llibre, ja que va ser la primera novel·la distòpica que em vaig llegir. És un llibre que t'atrau des de la primera pàgina i un com el comences no pots parar de llegir. És un llibre ideal per a atraure a un nou lector.
Si ens centrem amb la trama, crec que és molt original, mai m'havia llegit cap llibre per l'estil, on es reprodueixen assassinats produïts per nois i noies adolescents, de manera que em va captar l'atenció en seguida.
Considero un punt fort de l'obra la protagonista. Una noia valenta que sap lluitar sola, sense l'ajuda de cap altre personatge. Crec que la Katniss trenca molts esquemes i estereotips de les noies, cosa que és important.


Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS