RESSENYA: LA CLAU SECRETA DE L'UNIVERS

by - 20:20:00




Títol: La clau secreta de l'univers
Autors: Lucy i Stephen Hawking
Idioma Original: Anglès
Editorial: Montena
Any: 2008
Sinopsi
El que més li agrada fer al George en aquest món és mirar els estels. També li agradaria tenir un ordinador per a navegar i saber més coses sobre l'univers, però sap que això és molt difícil. A casa seva, els seus pares són tan ecologistes que no voles sentir a parlar del progrés de la ciència. El que encara no saben és que l'enemic és molt a prop. Acaba d'arribar un nou veí que...ui! és un científic eminent i això només pot significar una cosa pels pares d'en George: perill. Si s'haguessin imaginat el que esperava al seu fill, mai no l'haurien deixat entrar a casa seva.


Com molts de vosaltres sabreu, Stephen Hawking és un dels millors científics actuals. Ha escrit llibres que tracten sobre astronomia, bastant complexos, per això, quan vaig descobrir que havia escrit un llibre sobre astronomia dirigit a joves, el vaig anar a buscar a la biblioteca.
L'univers és un tema que sempre, des de ben petita, m'ha fascinat gràcies a aquest llibre que Stephen Hawking ha escrit juntament amb la seva filla, he pogut aprendre moltes més coses, sobretot relacionades amb els forats negres, l'especialitat d'aquest gran científic.
La història que explica la novel·la és bastant simple, no trobem molta acció però, gràcies al personatge del científic, s'expliquen conceptes físics d'una manera molt senzilla.

Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS