RESSENYA: LA PORTA DELS TRES PANYS

by - 20:31:00




Títol: La porta dels tres panys
Autora: Sonia Fernández-Vidal
Idioma Original: Català
Editorial: La Galera
Any: 2014
SinopsiEn Niko Mir, un noi solitari de catorze anys, no s'imagina les conseqüències que li comportarà no seguir el camí que recorre cada dia per anar a l'institut. Quan canvia la seva ruta, descobreix una casa que no havia vist mai. Atret per aquest misteri, hi entrarà i es trobarà dins d'un univers estrany.
Dins del Món Quàntic passen coses sorprenents, des d'una guerra entre matèria i antimatèria, fins a les desaparicions del gat de Schrödinger, passant per un taller de rellotgeria on es posa a prova la relativitat del temps. Immers en aquesta aventura inesperada, en Niko té la missió de retornar l'equilibri, ara en perill, entre el seu món i l'univers quàntic que acaba de descobrir.





Després de llegir-me Quantic Love de la mateixa autora, vaig trobar que aquesta tipologia de llibres divulgatius estaven força bé, de manera que vaig decidir llegir-me La porta dels tres panys.
Personalment, afirmo que aquest llibre és el millor que he llegit de Sonia Fernández-Vidal. Així com a l'altre llibre vaig escriure que la trama la trobava molt bàsica amb accions molt previsibles, felicito la originalitat de l'autora en aquest llibre.
En aquest, a més a més, podem trobar moltíssima informació relacionada amb la física quàntica i, tot i que podria semblar molt pesada, l'autora l'explica d'una manera molt senzilla mitjançant la trama i els personatges.
Tot i que, pot semblar un llibre bastant infantil, crec que va dirigit sobretot a joves a partir de catorze anys, aproximandament. Us animo a que li doneu una oportunitat a aquest llibre i al món de la física!


Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS