RESSENYA: MARINA

by - 19:30:00



Títol: Marina
Autora: Carlos Ruiz Zafón
Idioma Original:Castellà
Editorial: Planeta
Any: 1999
Sinopsi“Quinze anys més tard, la memòria d’aquell dia ha tornat a mi. He vist aquell noi vagarejant entre bromes a l’estació de França i el nom de Marina s’ha encès una altra vegada com una ferida fresca. Tots tenim un secret tancat amb clau a l’àtic de l’ànima. Aquest és el meu.”
A la Barcelona de 1980 Òscar Drai somnia despert, fascinat pels palauets modernistes propers a l’internat on estudia. En una de les seves escapades coneix la Marina, que comparteix amb l’Òscar l’aventura d’endinsar-se en un enigma dolorós del passat de la ciutat, un desafiament de conseqüències sinistres que algú haurà de pagar. 




Recordo perfectament quan vaig llegir aquest llibre. Va ser una de les lectures obligatòries quan cursava segon d’ ESO i el meu primer llibre de l’autor Carlos Ruiz Zafón.  
Una novel·la magnífica plena d’aventures i d’amor. Tots els joves se l’haurien de llegir. El fet que els protagonistes de la història siguin dos nois adolescents permet que els lector de la mateixa edat s’endinsin més fàcilment a la trama. 
Un altre punt fort de la novel·la és la descripció de l'espai on succeeix la acció. Aquesta ocórrer a Barcelona i molts dels edificis, parcs, carrers i monuments que apareixen són reals de manera que es pot realitzar una ruta per tots aquests llocs per viure la història en primera persona!
És un llibre que no decep i que un cop el llegeixes no l'oblides mai.



Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS