RESSENYA: MEMÒRIES D'IDHUN III: PANTEÓ

by - 20:07:00




Títol: Memòries d'Idhun III: Panteó
Autora: Laura Gallego García
Idioma Original: Castellà
Editorial: Cruïlla
Any: 2006
Sinopsi: Després de l'última batalla contra l'Ashran el Nigromant i els Sheks, moltes coses semblen haver canviat a Idhun. No obstant això, els Oracles parlen de nou, i les seves veus no són, ni de bon tros, tranquil·litzadores. Alguna cosa està a punt de succeïr, una cosa que pot canviar per sempre el destí de dos mons...cosa que, potser ni tan sols els herois de la profecia siguin capaços d'afrontar...



Últim llibre de la trilogia de memòries d'Idhun. Podem afirmar que aquest final està a la alçada dels altres llibres de la trilogia i no decau en cap moment. 
Tot i que en aquest final l'autora canvia una mica la trama, ja que ja no s'enfronten a l'Ashran, continua estant plena d'aventures. Jo el considero el millor llibre dels tres, el que més m'ha agradat perquè tot i aquest canvi, els personatges continuen sent els mateixos i es manté l'essència d'Idhun. El que més destaco i felicito és el protagonisme que adopten algun dels personatges secundaris, perquè aquesta és una trilogia on no només els personatges principals són rodons i estan ben creats sinó que els secundaris també. Destaco, per exemple, el meu personatge preferit de la saga, en Shail.
Amb aquest llibre es descobreixen algunes incògnites com per exemple com es va formar Idhun, i entren en joc els Déus, molt importants al llarg de la novel·la.
L'última part de Memòries d'Idhun m'ha fet plorar i riure, m'ha tingut atrapada des del primer moment, a cada pàgina, i tot i que és bastant més llarg que els altres dos llibres (té 942 pàgines) no s'ha fet pesat en cap moment i l'he llegit amb pocs dies.
Definitivament Memòries d'Idhun és una trilogia que recomano moltíssim i que us marcarà i la recordareu sempre. Llegiu-la!

Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS