RESSENYA: QUANTIC LOVE

by - 20:28:00




Títol: Quantic love
Autora: Sonia Fernández-Vidal
Idioma Original: Català
Editorial: La Galera
Any: 2011
Sinopsi: Al CERN, el centre d'investigació més avançat del món, entre experiments de viatges en el temps i de teletransportació, entre partícules que superen la velocitat de la llum i altres que revelen l'origen de l'univers, la jove Laila s'enfronta al misteri més gran que existeix: com triar entre dos amors.
D'una banda, l'Alessio, un atractiu periodista, i de l'altra, en Brian, un cerebral científic que amaga un gran secret.



Sonia Fernández-Vidal és escriptora, licenciada en física i doctorada en informació i òptica quàntic. Els seus llibres són de divulgació científica i els recomano moltíssim a tots aquells que vulguin endinsar-se en el món de la física.
Aquest va estar el primer llibre que en vaig llegir d'ella i la veritat és que el balanç és positiu. De tots, aquest considero que és el que menys ensenya física i se centra molt més amb la trama. Tot i així, podem trobar moltes curiositats i dades sobre ciència.
L'ambientació del llibre al CERN, permet descobrir com és l'ambient de treball.
Fent referència als personatges, estan força ben creats en quant a la personalitat i cada personatge aporta diferents elements a la trama i ho considero molt important per a una bona novel·la.
L'únic que considero negatiu de la novel·la és que la història que narra és molt bàsica i moltes vegades els fets que ocorren són fàcilment previsibles.



Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS