RESSENYA: VERD MARAGDA

by - 20:37:00




Títol: Verd Maragda
Autora: Kerstin Gier
Idioma Original: Alemany
Editorial: Montena
Any: 2011
Sinopsi: ADVERTÈNCIA: AQUESTA RESSENYA CONTÉ UN SPOILER IMPORTANT DEL FINAL DEL SEGON LLIBRE BLAU SAFIR
Què fas quan et trenquen el cor? Telefonar a la teva millor amiga, emnjar xocolata i donar voltes a la teva desgràcia durant setmanes. El mal és que la Gwendolyn, una viatgera en el temps a contracor, necessita les energies per a coses ben diferents: per exemple, sobreviure. El comte de Saint Germain, un home enigmàtic ha teixit fils en el passat que han esdevingut una xarxa perillosa en el present. Per seguir el rastre del secret, la Gwendolyn i en Gideon, amb o sense mals d'amor, no solament hauran de ballar un minuet, un ball vertiginós del segle XVII, sinó que aniran d'aventura en aventura a través de totes les èpoques.




Després de llegir el llibre Blau Safir, no vaig poder resistir-me i vaig anar corrents a la bliblioteca a buscar Verd maragda per descobrir, finalment, el desenllaç de la triologia.
Per fi, després de dos llibres on apareixien secrets pendents, s'aclaren en aquest tercer llibre i la veritat és que m'han deixat sense respiració.
Aquest és un llibre que m'ha fascinat i el considero un final ideal per a la trilogia, he de dir que té un final sorprenent i una mica estrany, però per a mi fantastic.
Ara que he acabar la trilogia d'Amor més enllà del temps sento molta nostàlgia per molts dels personatges que han aparegut com la protagonista, la Gwendolyn, o en Gideon, ambdós únics!
Verd maragda és un llibre molt complet i us asseguro que us agradarà moltíssim.
Si teniu ganes de gaudir d'una bona lectura, aquesta saga us arribarà al cor i la devorareu en pocs dies.


Laura

You May Also Like

0 COMENTARIS